3 Şubat 2015 Salı

Nerde Kaldı Toriko?


Acaba nerde kaldı?

Seriyi çeviren Smoker arkadaşımız askere gittiği için Toriko'dan yeni bölüm gelir mi, gelirse ne zaman gelir vb. sorulara net bir cevap veremiyoruz.Şimdilik yeni bölüm beklentisine girmeyin.

Toriko dışındaki serilerimizden bölüm olursa veririz, aramıza çevirmen katılırsa veririz.Hasat askerden dönerse, Reiper stajdan(gerçi stajı bitti, ruhsatlı avukat oldu), LikeNight gezmelerden vakit bulursa Seyyah'ın da keyfi yerindeyse bölüm veririz.Ayrıca buradan hiçbir isteğimizi reddetmeyen Straw-Hat'a ve eşşek ölüsü kadar ağır bir yükü üzerime yıkan Marco'ya aynı zamanda memleketteki dayımlara selam gönderiyorum!

-Seyyah

5 yorum:

  1. Niye teşekkür ediyosun ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki bu zamana kadar verdiğimiz emek, harcadığımız zaman için belki de son durumları bildirdiğim için teşekkür ediyordur.

      Sil
  2. Aynen hic olmazsa beklenti içine girmiyoruz torikoyu tortugaya devredin :-) şimdiye kadarki emekleriniz için teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. Ben daha hiçbir manganızı okumadım ama bu demek değil ki emek harcamadınız. Bu zamana kadar ki emekleriniz için teşekkürler V-Team. Rurouni Kenshin'in hem animesini hem mangasını indirdim ama bi türlü başlayamadım :) Hep manga günceli olacak değil ya. Kafanı kurcalayan bir şey olursa yaz okuruz :) Arayı soğutma illa manga olması gerekmiyor.

    YanıtlaSil